Er zijn niet veel dingen die dertig jaar lang een trend blijven. Broeken met wijd uitlopende pijpen bijvoorbeeld domineren het straatbeeld allang niet meer, encyclopedieën zijn stof aan het verzamelen en wanneer heeft u voor de laatste keer een telefooncel gebruikt?

Maar op het gebied van tandenbleken zijn de producten van Opalescence™ al sinds 1990 toonaangevend.


Klik op de visual om de video te bekijken.

Sinds hun introductie lopen de Opalescence Go™-bleeklepels en Opalescence™ PF-bleekgels voor thuisgebruik voorop bij ontwikkelingen in de bleekindustrie. Ze hebben niet voor niets maar liefst drie dozijn prijzen in de wacht gesleept. Na dertig jaar staat Opalescence™ meer dan ooit synoniem voor professioneel, effectief en veilig tandenbleken. Tandartsen waarderen onder andere het eenvoudige gebruik en de indrukwekkende resultaten. En dit is wat ze zeggen in hun eigen woorden:

Veel tandartsen gebruiken Opalescence al jarenlang. Lees hier waarom!

„Van een bleekproduct verwacht ik dat het veilig, efficiënt en mild is voor het gebit en de patiënt. Daarom gebruik ik al dertig jaar lang Opalescence™. Ik ben dus eigenlijk een gebruiker van het eerste uur! Tijdens een lezing van dr. Dan Fischer hoorde ik voor het eerst van Opalescence. Ik was erg onder de indruk van zijn filosofie en gebruik sindsdien verschillende producten van Ultradent Products, waar en wanneer ik maar kan.”

- Dr. Markus Ludolph, Dortmund/Duitsland

„Ik ben al meer dan twintig jaar een groot fan van Opalescence™-bleekproducten! Tijdens mijn stage in een tandartspraktijk heb ik Opalescence voor het eerst uitgeprobeerd op mijn eigen tanden. Inmiddels gebruik ik alle Opalescence-bleekproducten in mijn eigen praktijk. Los van de uitgangssituatie kan ik met dit bleeksysteem alle noodzakelijke behandelingen uitvoeren en ben ik verzekerd van betrouwbare resultaten.”

Waarom tandartsen vertrouwen op Opalescence:

„Tandenbleken moet in de eerste plaats veilig zijn voor onze patiënten en betrouwbaar voor ons als tandarts. Opalescence™ scoort op deze twee punten een tien! Mijn credo: ik gebruik alleen de allerbeste producten en Opalescence is zonder twijfel de enige echte marktleider op het gebied van tandenbleken!”

„Opalescence™-bleeksystemen zijn ontwikkeld door een tandarts voor tandartsen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en tot in de puntjes geperfectioneerd. Opalescence onderscheidt zich van andere producten op de markt doordat het precies de juiste behandelmethode biedt voor alle klinische gevallen. Het vormt een totaaloplossing met alle benodigde ingrediënten: van efficiënte polijstpasta's en bleekgels tot tandpasta's voor de juiste nazorg.”

- Dr. Markus Ludolph, Dortmund/Duitsland

„Als mijn patiënten glimlachen, ben ik tevreden! Dankzij de bleekproducten van Opalescence™ is het heel gemakkelijk om stralend witte tanden te krijgen en mensen te laten glimlachen! Dankzij Opalescence hebben mijn patiënten zo goed als nooit last van overgevoeligheid na het bleken.”

Welke mogelijkheden bieden Opalescence-bleeksystemen?

Cosmetisch bleken met Opalescence

Opalescence GoTM:
Gebruiksklare lepels, waar en wanneer u maar wilt!

De Opalescence Go™-bleekgel met 6% waterstofperoxide zit in voorgevulde UltraFit™-lepels en kan direct uit de verpakking worden gebruikt: snel, eenvoudig en efficiënt!

„Opalescence Go™ is echt een flexibele oplossing voor snelle resultaten. Het is heel eenvoudig in gebruik: patiënten kunnen de kant-en-klare lepels overal dragen, bijvoorbeeld op hun werk, tussen twee vergaderingen door, tijdens huishoudelijk werk of bij andere activiteiten. Overgevoeligheid is bij Opalescence Go geen punt!”

Opalescence PFTM:
de gouden standaard van cosmetisch tandenbleken

Opalescence™ PF-bleekgels met 10% of 16% carbamideperoxide bevatten kaliumnitraat en fluoride (PF). De behandeling wordt uitgevoerd met individuele lepels die zich perfect aanpassen aan elke glimlach.

„Mijn favoriete product voor cosmetisch bleken is Opalescence™ PF met 10% carbamideperoxide. Het is namelijk niet alleen comfortabel in gebruik en mild dankzij de PF-formule (kaliumnitraat en fluoride), maar levert ook uitstekende bleekresultaten. In veel gevallen zijn de tanden tot wel tien tinten lichter. Mijn patiënten zijn enthousiast en voor mij als tandarts is Opalescence PF het ideale bleekproduct, zo niet het beste!”
 - Dr. Christian Bossler, Münster/Duitsland

Opalescence: totaaloplossing voor tandenbleken

Er zijn diverse producten die de verschillende Opalescence-bleekgels optimaal ondersteunen, bijvoorbeeld OpalescenceTM-bleektandpasta's, OpalustreTM abrasieve pasta, Sof-TrayTM Classic Sheets (plaatmateriaal voor het dieptrekken van lepels), UltradentTM LC Block-Out Resin (uitblokkunststof), OpalDamTM-kunststofbarrières, UltraEZTM-desensitisatiegel en nog veel meer.

Lees hier meer over dé totaaloplossing voor tandenbleken: https://infoneeu.ultradent.com/nl/opalescence30

We hebben tandartsen gevraagd om Opalescence in één woord te beschrijven.
Dit waren hun spontane antwoorden: