Tandartspraktijken beginnen weer meer patiënten te behandelen. De zorgen over COVID-19 hebben bij tandartsen echter nog altijd hoogste prioriteit. Wij weten hoe belangrijk het is om terug te keren naar het ‘nieuwe normaal’ en wij proberen praktijkteams daarbij zoveel mogelijk te ondersteunen. Wij hebben als doel om praktijken in staat te stellen veilig te werken, voorrang te geven aan effectieve producten en te zorgen voor betrouwbare ingrepen, die de overstap voor praktijken gemakkelijker maken bij de terugkeer naar een bepaalde mate van normaliteit.

Stay_Safe_Video_Thumb_Play_Button

Klik op de visual om de video te bekijken.

Effectieve bescherming van patiënten

Bij de terugkeer naar een normale praktijkplanning zijn producten die de blootstelling aan gezondheidsrisico’s beperken van wezenlijk belang om te zorgen dat het voor iedereen veilig is.

DermaDam

De cofferdam DermaDam™ is gemaakt van pure latex en zo ontworpen dat hij flexibel en duurzaam is.

De spuithulzen en VALO-barrièrehulzen bieden een betrouwbare, medisch goedgekeurde bescherming tegen kruisbesmetting. De cofferdammen DermaDamen DermaDam Synthetic zijn sterk, bestand tegen scheuren en poedervrij, om allergische reacties te voorkomen.

Screen Shot 2020-07-09 at 2.21.35 PM    valo-barrier-sleeves

Essentiële producten

Zorg dat u uw patiënten het beste en meest betrouwbare behandelconcept biedt. Wij hebben producten die het risico van kruisbesmetting en infectie tot een minimum helpen beperken, zodat praktijken kunnen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards.

Van bleekbehandelingen tot wortelkanaalbehandelingen: met de beproefde tips van Ultradent Products komt iedere behandeling precies op de juiste plek terecht. En natuurlijk zijn ze voor eenmalig gebruik, om kruisbesmetting te voorkomen. Voor goed tissuemanagement is er het hemostaticum ViscoStat dat bloedingen en sulcusvloeistof binnen enkele seconden kan laten stoppen en Ultrapak-draden voor gemakkelijke en snelle hemostase.

viscostat    ultrapak

Het wegwerpretentie- en matrixbandinstrument Omni-Matrix past zich perfect aan aan iedere preparatie. Ze zijn met en zonder vleugels verkrijgbaar, van roestvrij staal en van mylar, zodat u voor iedere situatie de juiste matrixband heeft.

Omni Matrix

De calciumhydroxidepasta UltraCal™ XS kan worden gebruikt als tijdelijk materiaal of voor apexificatie bij wortelkanaalbehandelingen.

UltraCal XS

Kant en klaar

Help uw patiënten aan een stralende, witte en gezonde glimlach terwijl zij thuiszitten. De bleekgel Opalescence Go is verkrijgbaar in kant-en-klare, voorgevulde bleeklepels, waarmee patiënten hun gebit kunnen bleken in hun eigen veilige en comfortabele omgeving. De UltraFit-lepel past zich aan het gebit van de patiënt aan en biedt zo een vrijwel op maat gemaakte pasvorm, voor comfortabel bleken.

Opalescence Go Trays

Opalescence Go-bleekgel is ontwikkeld voor optimaal comfort voor de patiënt en de gemakkelijke, voorgevulde lepels kunnen direct vanuit de verpakking worden ingedaan.

De blekende tandpasta van Opalescence biedt volledige bescherming en houdt de glimlach van uw patiënten stralend wit. Hij kan bovendien veilig iedere dag worden gebruikt. Voor mensen met een gevoelig gebit is er de tandpasta Opalescence Sensitivity Relief. Het is de enige blekende tandpasta die zij nodig hebben!

Kijk voor meer informatie over nuttige producten die risico’s verminderen op https://infoneeu.ultradent.com/eu/stay-safe.